Un cik ilgi Tavas drēbes uztur svaigumu?

Un cik ilgi Tavas drēbes uztur svaigumu?

Vai kādreiz esi domājis, kāpēc drēbes slikti smaržo pat tad, kad tās ir tikko izmazgātas?

Ir radīts tāds mazgāšanas līdzeklis, kas ir videi draudzīgs un efektīvi noņem smaku jebkāda veida drēbēm. Pēc drēbju izpētes secinājām, ka parastais mazgāšanas līdzeklis neizņem pašas smakas avotu, tāpēc tika meklēta formula, kas nevis tikai novērš, bet pilnībā iznīcina smakas. Pēc vairākiem rūpīgiem eksperimentiem esam izveidojuši perfektu mazgāšanas līdzekli - Re: Claim.

Lepni ražots Zviedrijā

Re:Claim ražošanā tiek izmantotas tikai augu izcelsmes virsmaktīvās vielas, augstas kvalitātes un videi draudzīgas sastāvdaļas. Re:Claim ir viegli lietojams, šķidrs mazgāšanas līdzeklis, kas sašķeļ traipus un smakas gan sporta, gan citos apģērbos, nesabojājot materiāla kvalitāti. Unikālā formula pilnībā novērš smaku un stundām ilgi atstāj drēbes svaigas.

Videi draudzīgi

Mēs uzskatām, ka ir grūti atrast mazgāšanas līdzekli, kurš izcili izmazgā traipus, labi smaržo un vienlaikus saudzē apkārtējo vidi. Mēs cenšamies marķēt ar Zviedrijas Vides aizsardzības asociācijas (GOOD ENVIRONMENTAL SELECTION) zīmēm visus mūsu produktus. Pašlaik Re:Claim Original un Sensitive ir ieguvuši Bra Miljoval eko zīmi. Re: Claim Sensitive ir ieguvis arī etiķeti, kura apliecina, ka produktu var droši lietot cilvēki ar astmu. Mēs ceram, ka visi Re:Claim produkti tiks marķēti ar eko zīmi, tāpēc katru reizi, pērkot un lietojot kādu no produktiem, tiek saudzēta vide.

Pētniecība un attīstība

Re:Claim produkti tiek uzlaboti katru dienu, jo kopš 2016. gada mūsu produktu izpēte un izstrāde ir veltīta augstas kvalitātes tīrīšanas līdzekļu ražošanai gan sporta, gan bērnu apģērbiem. Re:Claim ir mazgāšanas līdzeklis, kurš novērsīs jebkādas smakas, netīrumus un vienlaikus saudzēs vidi.

 

 

 

Nesatur enzīmus

Atšķirībā no citiem mazgāšanas līdzekļiem, Re:Claim produkti nesatur fermentus. Lai arī fermenti efektīvi sadala olbaltumvielu, tauku un ogļhidrātu atlikumus, tomēr tie var arī sadalīt tekstilšķiedras un sabojāt materiālu.

Izmantojot Re:Claim, beidzot var koncentrēties uz saviem mērķiem gan sportojot, gan vienkārši dodoties savās ikdienas gaitās, neuztraucoties par to, ka pie aktīvākām kustībām apģērbs sāks nepatīkami smaržot! Neļauj sliktajai smakai novērst uzmanību vai likt justies nekomfortabli.

Izmēģini Re:Claim produkciju un pārliecinies pats!

Dalīties ar šo ziņu