BLACK FRIDAY izpārdošana ir klāt!

BLACK FRIDAY izpārdošana ir klāt!

Orbsports.lv veikalā no 29.11 – 02.12. lielā BLACK FRIDAY izpārdošana. Līdz pat -70 % atlaides lielākajai daļai preču! Gaidāmas atlaides CamelBak, Re:claim, Let`s Band, Enertor, Blackroll, Swedish Posture zīmoliem!

CAMELBAK

Black Friday atlaižu dienās būs iespēja iedādāties modernās un ļoti ērti lietojamās pudeles no firmas CamelBak.

Camelbak Podium - piedāvā inovatīvu dizainu, kas vienkāršo šķidruma uzņemšanu paaugstinātas slodzes laikā. Tas ļauj lietotājam nekavējoties uzņemt šķidrumu bez nepieciešamības atvērt vai aizvērt pudeles uzgali.

Eddy+ ® pudele ir radīta ar spill-proof sistēmu, kas nodorošina to, ka no pudeles nelīst ārā ūdens, pat to apgāžot. Pudele ir ērta lietošanai - atver, iekodies un dzer!

 

Re:Claim

Re:claim piedāvā apģērba mazgāšanas līdzekļus, kuriem nav pievienotas krāsvielas un tas nebojā jau apstrādātus apģērbus. Piedāvājumā līdzekļi gan vilnas apģērbam, gan 100% bez aromāta un krāsvielām jūtīgai ādai, gan orģinālo mazgāšanas līdzekli ar svaigu aromātu.

                                                           

Let’s Band

Let’s Band piedāvā pretestības gumijas, kuras izmanto sportisti, entuziasti, kā arī tās ir piemērotas vecāka gada gājuma cilvēkiem, lai uzlabotu izturību, vispārējai fitnesa treniņu programmas paplašināšanai, fiziskajai rehabilitācijai, kā arī muskuļu un locītavu atjaunošanai. Turklāt, ir pierādīts, ka Let’s Band fitnesa gumijas uzlabo fizisko veselību un sportisko sniegumu.

FLEX komplekts ir ļoti daudzpusīgs un to var izmantot rehabilitācijas, spēka treniņu un fitnesa vingrinājumiem. Komplektā ietilpst trīs FLEX fitnesa gumijas, durvju enkurs un apmācības rokasgrāmata.

OWER SET MAX ietver visus pretestības līmeņu elastīgās lentes. Apvienojot elastīgās lentes MINI (22x5cm) un MAX (100x2cm) melno fitnesa gumiju. Tās ir ideāli piemērotas intensīviem treniņiem. Jūs varat izvēlēties dažādas intensitātes pakāpes. Iesildīšanās ar elastīgajām lentēm ir ideālas, lai nepieļautu traumas treniņu laikā.

POWERBANDS TUBE GREEN pretestības gumijas ar rokturiem  piemērotas visa veida spēka, visa ķermeņa vingrinājumiem. Tās galvenokārt izmanto, lai stiprinātu rokas, krūtis, plecus un muguru. Dažādi pretestības līmeņi, kas padara to par ideālu rīku visiem sporta līmeņiem.

Enertor

Enertor zolītes iesaka un novērtē viens no veiksmīgākajiem un panākumiem bagātākajiem vieglatlētiem pasaulē   - Useins Bolts. Pierādīts, ka Enertor zolītes palīdz ietaupīt enerģiju par 36%, nodrošinot kvalitatīvu muskulatūras un potītes struktūru funkciju slodzes laikā tādā veidā uzlabojot sniegumu sportā. Enertor zolītes izstrādājuši vadošie ortopēdi un ir pierādīts, ka to izmantošana palīdz novērst sāpes papēdī un pēdā 91% gadījumu. Tām ir absorbcijas funkcija, kas palīdz priekšlaicīgi novērst tādas traumas, kā plantārais fascīts, ahileja cīpslas iekaisums, stresa lūzumi, apakšstilba un potītes muskulatūras cīpslu iekaisumi, sastiepumi un citas patoloģijas, kas visbiežāk rodas nepareizas pēdas un potītes novietojuma gadījumā slodzes laikā.

                                                                 

Blackroll

Blackroll zīmols ir populārs ar masāžas ruļļiem, kas ir lielisks rehabilitācijas produkts, taču Blackroll piedāvājumā ir preces, kuras manāmi uzlabos Jūsu dzīves kvalitāti. Viens no produktiem, kas uzlabos Jūsu veselību ir Blackroll spilvens, kurš ir izgatavots no HIGH-tech memory materiāla, kurā iestrādāti ventilācijas kanāli. Tajā ergonomiski izstrādāta vieta kakla izliekumam un galvai ar nelielu iedobi, divas puses  - četras ērtas guļus pozīcijas, elastīga spilvendrāna, kuru iespējams noņemt un iztīrīt. Ērti paņemams līdzi ceļojumos, jo to var viegli pārnēsāt, sarullējot.

Vēl Blackroll var lepoties ar tādu produktu, kā pretestības gumijas. Tās ir pieejamas 3 pretestības līmeņos, kas nozīmē, ka cilvēki ar dažādu fizisko sagatavotību var atrast sev piemērotāko. Gumijām ir unikāls, patentēts tekstilmateriāls ērtai lietošanai, kurā ieausts dabiskais kaučuks, kas ir ādai draudzīgs.

   

Swedish Posture

Mēs visi zinām, ka mugurkauls ir ķermeņa galvenais balsts, tāpēc ir ļoti svarīgi par to rūpēties jau no bērnības. Mūsdienās mūsu dzīvi ietekmē tehnoloģijas, darbs pie datora, atrašanās sēdus pozīcijā lielu daļu dienas, tas viss ietekmē mūsu mugurkaula stāvokli. Swedish Posture piedāvā stājas korekcijas jostas, kuras stabilizē muskuļus, samazina pārslodzi, tādejādi mazinot sāpes un kustību ierobežojumu. Pieejami gan bērniem, gan pieaugušajiem!

                                 

Yolk

Ikdienā atrodaties ārpus mājas un bieži gadās situācijas, kad izlādējas telefons, taču nevarat ilgstoši atrasties pie kontakta, gaidot, kad telefons uzlādēsies? Yolk piedāvā pasaulē vieglāko un plānāko saules enerģijas paneli – lādētāju. Saules panelis var uzlādēt jebkuru ierīci, kuru iespējams uzlādēt izmantojot USB - viedtālruņus, planšetdatorus, portatīvās spēļu konsoles, video kameras, lukturus, kameras un uzlādējamās baterijas. Tā būs lieliska dāvana Ziemassvētkos, dzimšanas dienā, noderēs ik vienam!

                                           

Nenokavē! Apmeklē  https://orbsports.lv/sale.html no 29.11. līdz 02.12 un atrodi gan Ziemassvētku dāvanas saviem mīļajiem, gan sev nepieciešamās preces par super izdevīgām cenām! 

Dalīties ar šo ziņu