Lieliskas dāvanas Ziemassvētkos

Lieliskas dāvanas Ziemassvētkos

Ziemassvētkiem tuvojoties, ir sācies ne tikai miera un mīlestības pilns laiks, bet arī dāvanu meklēšana un veikalu “ķemmēšana”. Vai kādreiz nebija tā, ka dāvanas atrast bija viegli un interesanti, bet mūsdienās, kad viss ir tik ļoti pieejams, tas paliek katru gadu ar vien grūtāk? Gandrīz katru no mums nomoka jautājums “Ko lai uzdāvina Ziemassvētkos?” Mēs vēlamies Tev palīdzēt atrast piemērotāko dāvanu, tāpēc šeit 7 dāvanu idejas, ar kurām vari iepriecināt savus mīļos Ziemassvētkos!

 

Mikrošķiedras dvielis COCOON

Mikrošķiedras dvielis ir īpaši viegls un ātri žūstošs, kurš pieejams četros dažādos izmēros. Tas ir lieliski piemērots ikvienam. To var ņemt līdzi ceļojumos, uz sporta zāli, laivu braucienos, izbraucienos ar teltīm vai vienkārši lietot ikdienā. Tas ir ļoti viegls un iepakojams parocīgā kompaktā somiņā, lai aizņemtu pēc iespējas mazāk vietas. Dvielis ir ļoti viegls, un spēj absorbēt līdz pat 5x vairāk ūdeni, nekā tas sver! Tā materiāls ir ļoti patīkams un grezns.

              

Spilvens BLACKROLL RECOVERY

Blackroll Recovery spilvens uzlabo miega kvalitāti, kurš, savukārt, uzlabo ne tikai mūsu enerģijas līmeni, bet arī garastāvokli, koncentrēšanās spējas un pat ēstgribu. Spilvens ir lieliska dāvana cilvēkiem, kuri daudz ceļo, jo to ir viegli sarullēt un paņemt līdzi ceļojumā. Tā kā spilvens ir ergonomisks ar iestrādātu kakla balstu, kā arī nelielu iedobi galvai, tas gulēšanas laikā spēj saglabāt veselīgu mugurkaula pozīciju. Lietojot Blackroll Recovery spilvenu, var izvairīties no galvas sāpēm, kas rodas no savilktas plecu joslas. Spilvens ir elpojošs, tajā iestrādāti ventilācijas kanāli un izmantots HIGH-tech memory materiāls. Blackroll Recovery spilvena divas puses ietver četras gulēšanas pozīcijas. Komplektā iekļauta arī spilvendrāna un spilvena soma!

                                                   

Ūdens pudele CAMELBACK

Pudele CAMELBACK CHUTE ir viena no populārākajām firmas CAMELBACK pudelēm. Savienojumā ar magnētisko vāciņu, dzeršana no pudeles ir ļoti viegla un parocīga! Pudeles vāciņš ir piestiprināts pie pudeles, nodrošinot, lai tas nepazustu ne dzeršanas, ne ūdens uzpildes laikā. Pudele ir ērti lietojama gan darbā, gan atpūšoties pie dabas, ejot pārgājienos, sportojot. Tā ir ražota no izturīga BPA brīva materiāla (BPA- polikarbonāta maisījuma sastāvdaļa, kas bīstama cilvēka veselībai!) un ir hermētiski augstas kvalitātes, to var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. CAMELBACK CHUTE pudeles ir pieejamas dažādās krāsās un ir piemērotas katra lietotāja gaumei.

 

                                                  

 

Stājas korektors SWEDISH POSTURE

Stājas korektors sniedz dabisku ķermeņa atbalstu, aktivizē muguras un kakla muskuļus, samazina pārslodzi, tādējādi atbrīvojot no sāpēm un kustību ierobežojumiem. Pavadot laiku darbā pie datora, korektors notur mugurkaulu fizioloģiski pareizā pozīcijā, SWEDISH POSTURE korektors ļauj stimulēt asinsriti muguras zonā, rada tonizējošu un nostiprinošu iedarbību uz muguras muskuļiem. Korektors būs lieliska dāvana ikvienam! To var nēsāt ikdienā zem vai virs apģērba, kā arī sportojot. Ir pieejams arī T-krekls, kurš pilda stājas korektora funkcijas.

   

Cepures un šalles komplekts no BUFF

Atnākot aukstajam laikam, ikviens vēlas justies silti un komfortabli. Stilīgajiem BUFF aksesuāru komplektiem ir liela krāsu un izmēru izvēle, tos var sakombinēt visdažādākajās variācijās, tāpēc tā ir piemērota dāvana gan pašiem mazākajiem, gan pieaugušajiem. BUFF šallēm un cepurēm ir saules aizsardzība, labas mitruma izvadīšanas funkcijas, kā arī šo aksesuāru bezvīļu dizains garantē viskomfortablāko sajūtu lietošanas laikā.

 

                 

 Mājas vingrošanas komplekts

Gribas būt fiziski labā formā, bet nav laika doties uz sporta zāli? Viens no variantiem ir trenēties mājās. LET’S BAND POWER SET PRO – pretestības gumiju komplekts kombinācijā ar paklājiņu TUNTURI TPE būs piemērota dāvana cilvēkiem, kuri uztur sevi labā formā. Paklājiņam ir pretslīdes slānis, kā arī tā mīkstais materiāls rada patīkamu sajūtu un nodrošina stabilu atbalstu! LETS BAND pretestības gumiju komplektā ietilpst lentes divos dažādos izmēros un 5 dažādos pretestības līmeņos, nodrošinot fiziskās sagatavotības līmenim atbilstošus treniņus.

 

Dāvanu karte “Orbsports”

Ja tomēr nespēj izlemt, kura dāvana būtu piemērota meitai vai dēlam, mammai vai tētim, vai kādam citam tuvam cilvēkam, ir iespēja uzdāvināt dāvanu karti nepieciešamajā summā. Dāvanas saņēmējs pats varēs izvēlēties tieši to produktu, kas viņam būs nepieciešams!

                                    

 

Ziemassvētki ir īstais laiks, lai iepriecinātu savus mīļos, un kāpēc gan to nedarīt ar kvalitatīvām un noderīgām dāvanām! Mēs ceram, ka Tev noderēja šie Ziemassvētku dāvanu padomi un spēji atrast pašu labāko un piemērotāko!

Dalīties ar šo ziņu