SEJAS KOPŠANAS RUTĪNA TAVAI SEJAS ĀDAI

SEJAS KOPŠANAS RUTĪNA TAVAI SEJAS ĀDAI

Kas ir sausa āda?

Sausa āda ir āda, kurai trūkst lipīdu, ūdens un seruma. Ja nesniegsiet savai ādai nepieciešamo mitrināšanu, tā ātri dehidratēsies. Cilvēkiem var rasties sausa sejas āda daudzu faktoru, tostarp temperatūras vai mitruma izmaiņu, ziepju ar skarbām ķīmiskām vielām un ādas slimību, piemēram, ekzēmas, rezultātā.

Kas var pasliktināt jūsu ādas stāvokli?

  • Auksts laiks,
  • sauss gaiss,
  • skarbu ķīmisko vielu iedarbība ziepēs vai citos produktos,
  • pārmērīga ādas mazgāšana,
  • nesabalansēts ādas pH līmenis,
  • ādas slimības, piemēram, atopiskais dermatīts, seborejas dermatīts un psoriāze,
  • cukura diabēts,
  • hipotireoze,
  • smēķēšana,
  • pārāk daudz laika pavadot tiešos saules staros.

Un kā ir ar jums?

Ja jums ir āda, kas šķiet plāna, ar stingru tekstūru, ir sausa, jutiga uz tausti, trausla un regulāri parādās nelieli apsārtumi, jums ir visas sausas ādas īpašības.

Bet nekrīti panikā! Daži cilvēki vairāk nekā citi ir pakļauti sausai sejas ādai. Maigas procedūras un mājas aizsardzības līdzekļi var atvieglot sausu sejas ādu un novērst tās atgriešanos. Jums tikai regulāri jāpasargā āda ar pareiziem produktiem, un āda atgūs maigu un samtainu tekstūru!

 

  1. SOLIS

Make-up noņemšana

Kosmētikas noņēmējs un micerālais ūdens

 

 

Mūsu padomi:

Uzlejiet uz kokvilnas spilventiņa un viegli uzklājiet uz plakstiņiem. Ļaujiet tai dažas sekundes iedarboties, pēc tam viegli berzējiet kokvilnas spilventiņu no augšas uz leju. To darot, jūs rūpējaties par skropstām un plakstiņu jutīgo ādu. Atkārtojiet šo darbību tik reižu, cik nepieciešams, lai noņemtu visu kosmētiku.

Uzklājiet Avril sertificētu organisko micelāro ūdeni uz sejas no rīta un vakarā, izmantojot tīrīšanas kokvilnas vatītes.

 

  1. SOLIS

Tīrīšana

Attīrošās putas

Mūsu padomi:

Rīts

Sāciet ar vieglu ādas mitrināšanu. Ievietojiet plaukstā nedaudz Avril sejas tīrīšanas putu un ar apļveida kustībām izsmērējiet tās pa seju, kaklu un dekoltē. Lai uzlabotu efektu, noskalojiet ar vēsu ūdeni.

Vakars

Lai atbrīvotu ādu no dienas netīrumiem, rīkojieties tāpat, bet noskalojiet ar remdenu ūdeni.

 

 

  1. SOLIS

Mitrināšana

Slāpes remdējoša maska

Mūsu padomi:

Uzklājiet vienu vai divas reizes nedēļā uz tīras, sausas ādas vienmērīgā slānī visā sejā, izvairoties no acu zonas. Atstājiet iedarboties 10 līdz 15 minūtes, pēc tam noņemiet pārpalikumu ar vates tamponu.

 

  1. SOLIS

Ādas barošana

Barojoša maska

Mūsu padomi:

Uzklājiet to uz tīras, sausas ādas vienmērīgā slānī. Uzmanīgi izvairieties no acu zonas. Atstājiet iedarboties 10 līdz 15 minūtes. Pārpalikumu noņem ar vati. Atkārtojiet darbību vienu vai divas reizes nedēļā atkarībā no jūsu ādas vajadzībām.

 

Dienas krēms sausai un jutīgai ādai

Mūsu padomi:

Uzklājiet sertificētu organisko krēmu sausai un jutīgai ādai no rītiem uz ideāli tīras un sausas ādas. Viegli iesūcas krēmā ar nelielām apļveida masāžām uz sejas un kakla.

 

Nakts krēms sausai un jutīgai ādai

 

 

Mūsu padomi:

Pēc perfektas ādas attīrīšanas uzklājiet uz sejas, kakla un dekoltē. Veiciet nelielas apļveida kustības, lai iekļūtu nomierinošajās un barojošajās aktīvās sastāvdaļas. Vienkārši izmantojiet šo labsajūtas mirkli ... un viss, kas jums jādara, ir jāiet gulēt un jāļauj jūsu krēmam iedarboties!

Šos produktus ir iespējams arī aizstāt ar citiem. Piemēram, attīrošās eļļas vietā var pilnībā izmantot attīrošo pienu vai pat augu eļļas (saldo mandeļu, makadāmijas u.c.) dienas un nakts krēmu vietā.

Lai vesela āda!

Dalīties ar šo ziņu