Ko dāvināt mīļajiem Ziemassvētkos?

Ko dāvināt mīļajiem Ziemassvētkos?

Tiek uzskatīts, ka Ziemassvētki ir kluss un mierīgs laiks, kas visam ģimeniskajam un skaistajam. Bet ja tomēr labi padomājam.. Tas ir viens no saspringtākajiem laikiem visa gada garumā! Starp ikdienas rūpēm un svētku plāniem, tik īsā laikā vienmēr ir tik daudz darāmā, it īpaši, ja ir jāiegādājas unikālas un pārdomātas svētku dāvanas visiem mīļajiem cilvēkiem. Visticamāk, jums ir garš saraksts ar cilvēkiem, kuriem ir jāiegādājas dāvanas, neatkarīgi no tā, vai jums ir liela ģimene vai esat vienkārši sabiedrisks cilvēks. Protams, runa nav tikai par vienkāršu dāvanu dāvināšanu, jo ir taču nepieciešams atrast kaut ko noderīgu un unikālu, nevis pirkt pirkšanas pēc.  Vēlaties atrast tādas dāvanas, kas patiešām patiks un ko varēs izmantot ar prieku. Pirms jūs izdarāt lielu spiedienu uz sevi, mēs esam nolēmuši jums palīdzēt! Esam sagatavojuši dāvanu idejas, kuras patiks gan sievai, gan vīram, gan mammai, gan dēlam! Šajā sarakstā atradīsiet dāvanas ikvienam,  kuru vēlaties iepriecināt šajos Ziemassvētkos!

 

Dāvana vīram, draugam, tēvam un dēlam 

Lielisks dāvanas komplekts -  PRETNOVECOŠANĀS SEJAS KRĒMS VĪRIEŠIEM UN BALZAMS PĒC SKŪŠANĀS

Pārtrauciet ādas kairinājumu ar Avril sertificētu organisko balzamu pēc skūšanās! Pateicoties organiskās alvejas formulai, āda tiek nekavējoties nomierināta un mitrināta! Rūpēties par savu ādu ir viegli ar Avril sertificēto organisko pretnovecošanās ādas kopšanas līdzekli! Pateicoties aktīvajām sastāvdaļām, tas mitrina, aizsargā, nomierina ādu un cīnās pret ādas novecošanās pazīmēm. Produkti piemēroti visiem ādas tipiem! 

 

Piemērota dāvana - UZTURA BAGĀTINĀTĀJS ORTHOMOL BEAUTY MEN UN ORGANISKĀ DUŠAS ŽELEJA AVRIL 

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS ORTHOMOL BEAUTY MEN ir īpaši izstrādāts uzturvielu komplekss vīrišķīgai pievilcībai, kas nodrošina nagu un matu veselību, ādas atjaunošanos no dziļākajiem slāņiem. Uztura bagātinātājam ir pretnovecošanās iedarbība - izvēlētās sastāvdaļas, piemēram, kolagēna un hialuronskābes kombinācija ar novatorisko fitamīnu Q10 un citiem vitamīniem ādai, matiem un nagiem, palīdz vīriešu ādai novērst novecošanos. 

Sāciet savu dienu ar īstu smaržu ceļojumu kopā ar Avril sertificēto organisko dušas želeju Tendre Fleur d'Oranger ar organisko alveju.

 

Dāvana sievai, draudzenei, mammai un meitai

Dāvanu komplekts Avril SHEA BUTTER un KOLAGĒNA PULVERIS ICONFIT COLLAGEN + VITAMIN C (bez garšas)

Avril organiskais šī sviests, kas pazīstams ar barojošām īpašībām, palīdzēs rūpēties par sausu ādu un matiem. 100% tīrs, tas ir patiess dabas skaistuma sabiedrotais.

Kolagēna pulveris ICONFIT Collagen + C vitamīns ir augsti vērtēts kolagēns kopā ar C vitamīnu, kas vēl vairāk uzlabo uzsūkšanos. Produkts, kas īpaši radīts tavas ādas, nagu un matu veselībai. Zinātniskie pētījumi liecina, ka vislabākos rezultātus var panākt, lietojot 10g kolagēna dienā. Kolagēns ir pazīstams, pateicoties savām labvēlīgajām īpašībām. Kopā ar C vitamīnu tas pētījumos ir sniedzis vēl labākus rezultātus ādas, nagu un matu veselībai. 

 

Lieliska dāvana skaistumam - Orthomol Beauty un Avril roku krēms!

Uztura bagātinātājs Orthomol Beauty aktivizē dabīgo skaistumu, jo sastāvā ir ortomolekulāro uzturvielu kombinācija - zinātniski pamatota kombinācija. Iepakojumā 30 devas.

Pateicoties organiskajam šī sviestam un alvejai, kas ietilpst Avril roku krēma formulā, krēms sniedz rokām maigumu un aizsardzību.

 

Dāvana ikvienam - Avril roku krēms!

Jūtīgai ādai tas patiks! Bez smaržu pievienošanas Avril sertificētajam organiskajam neitrālajam krēmam ir augsta tolerances formula. Bagātināts ar organisko saldo mandeļu eļļu un organisko shī sviestu, tas sniedz tūlītēju komfortu jūsu ādai.

Noderīga dāvana ikvienam - Kolagēna pilveris ICONFIT MSM Collagen + C vitamīns ir izstrādāts un ražots Igaunijā. Produkts apvieno populāro hidrolizēto kolagēnu ar noderīgo MSM un 500 mg C vitamīna, lai panāktu vislabāko efektu un uzsūkšanos. Šī kombinācija darbojas vēl labāk nekā visas tā slavētās sastāvdaļas atsevišķi. Šis produkts ir lieliski piemērots gan locītavu sāpju gadījumā, gan arī matu, nagu un ādas veselībai

 

Dāvana bērnam

Leliska dāvana bērniem - termosa pudele CamelBak Eddy+ un veselīgie Bombus enerģijas batoniņi Raw Energy 

Bērnu termosa pudele CamelBak Eddy+ Kids (0,35L) ir izturīga un viegla tērauda pudele. Var lietot vertikālā stāvoklī, izmantojot salmiņa sistēmu vai to izņemot - arī horizontālā stāvoklī. Pudelei ir liela stiprinājuma cilpa, kas atvieglo pudeles nēsāšanu. Dubultās sienas ilgāk saglabā dzērienu siltu vai vēsu.

Bombus enerģijas batoniņi Raw Energy ir veselīgi, jo tie ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem augļiem un no dabīgām sastāvdaļām. Batoniņi nesatur lipekli, cukuru vai konservantus. Termiski neapstrādātie batoniņi ir ideāli piemēroti, lai palielinātu enerģijas līmeni, kas nepieciešams sportam un ceļošanai. Der vegāniem, nestur glutēnu.

 

Dāvana mieram, relaksācijai un labsajūtai

Lieliska dāvana - dušas želeja Avril ar lavandas smaržu un ICONFIT DEEP SLEEP 

Ar šo Avril organisko dušas želeju, kas ir bagāta ar organisko alveju, jūsu ādai kļūs maiga kā mazulim!

Pulveris dzērienam ICONFIT Deep Sleep ir maisījums miega kvalitātes uzlabošanai. Tā pamatā ir dabiskais kumelīšu (500 mg/porcija) un baldriāna (500 mg/porcija) ekstrakts. Pētījumos abi šie ekstrakti ir uzrādījuši ļoti labus rezultātus miega kvalitātes uzlabošanā. Mūsu ikdienas dzīve bieži vien ir saspringta, tāpēc ir īpaši svarīgi naktī kārtīgi atpūsties. Tomēr arvien vairāk cilvēkiem ir grūtības vakarā aizmigt, bet aizmiegot dziļā miega fāze ir pārāk īsa.

 

 
REA akupunktūras paklājs un spilvens (128 cm) ir lielisks līdzeklis ķermeņa atpūtai un stresa mazināšanai. Akupunktūras paklājs stimulē ķermeņa enerģijas meridiānus un akupunktūras punktus un uzlabo enerģijas plūsmu. Rezultātā akupunktūras sesija uz paklāja atsvaidzina, paaugstina pašsajūtu, atjauno ķermeni, līdzsvaro un stiprina imūnsistēmu.
 
Piedevas uzturam ICONFIT Collagen Superfoods ir superproduktu maisījums. Satur vairāk nekā 30% kolagēna un dabisko Orafti® inulīnu, kas veicina gremošanu. Ir pieejami maisījumi ar liofilizētām superogām vai neapstrādātu kakao, kas līdzās garšas baudījumam sniegs arī daudz vitamīnu. Maisījumos nav ne grama pievienotā cukura, kā arī citu nevajadzīgu piedevu.
 

Dāvana, lai relaksētos - Augstas kvalitātes REA SOUL akupunktūras paklājiņš un spilvens ir lielisks līdzeklis ķermeņa atslābināšanai un stresa mazināšanai.

SOUL paklājiņa ražošanai izmantoti tikai kvalitatīvi, dabiski un ekoloģiski materiāli. Komplektā matēts, spilvens un somiņa.

Ir vērts atzīmēt, ka Rea Soul Mat ir patentēts adatas raksts, kas ir ideāli piemērots akupunktūrai. Adatu pogu piestiprināšanai tika izmantota unikālā HEAT-PRESS tehnoloģija, kas sastāv no rozešu sildīšanas uz lina auduma, kas padara Rea Soul paklājiņus hipoalerģiskus.

 

Lieliska dāvana - Termoss Camelbak CHUTE® MAG un trīs sporta batoniņi BOMBUS PROTEIN 30% PEANUT & CHOCOLATE, VANILLA & CRISPIES, COCOA & COCONUT

Termoss Camelbak CHUTE® MAG ir no nerūsējošā tērauda un nodrošina šķidrumu karstu līdz pat 6 stundām un aukstu līdz pat 24 stundām, ja pievieno ledu - ilgāk. Jaunā Chute pudele ir ērta lietošanai gan atpūtai dabā, gan garai darba dienai birojā. Izturīga un hermētiska augstas kvalitātes ūdens pudelele.

Sporta batoniņš BOMBUS Protein 30% Peanut & Chocolate ir klasisks zemesriekstu aromāta olbaltumvielu batoniņš ar īstu piena šokolādi. Tas piegādā zaudēto enerģiju un trūkstošos proteīnus.

Sporta batoniņš BOMBUS Protein 30% Vanilla & Crispies sniedz neatvairāmu vaniļas un piena šokolādes garšu ar kraukšķīgiem gabaliņiem. Batoniņš remdē izsalkumu un garantē daudz olbaltumvielu.

Sporta batoniņš BOMBUS Protein 30% Cocoa & Coconut sniedz kokosriekstu, kakao un piena šokolādes garšas harmoniju. Batoniņš pārsteidz ar kraukšķīgu sajūtu un nodrošina perfektu olbaltumvielu devu.

 

Dāvana, lai sasildītu savus mīļos - Termoss Camelbak CHUTE® MAG ir no nerūsējošā tērauda un nodrošina šķidrumu karstu līdz pat 6 stundām un aukstu līdz pat 24 stundām, ja pievieno ledu - ilgāk. Jaunā Chute pudele ir ērta lietošanai gan atpūtai dabā, gan garai darba dienai birojā. Izturīga un hermētiska augstas kvalitātes ūdens pudelele.

 

Dāvanas sportiskiem un aktīviem cilvēkiem

Lieliska dāvana - vingrošanas paklājs Paklājs Yama Yoga un pretestības gumija PTP Mikroband Lime (mēreni viegla pretestība)

Paklājs Yama Yoga ir universālais paklājs ir ar labu saķeri un lielisku trieciena absorbciju. Paklājam ir īpašas virsmas struktūra, ko ir viegli kopt, tas ir higiēnisks un ādai draudzīgs. Ražots Vācijā saskaņā ar visstingrākajiem kontrolētajiem nosacījumiem, lai nodrošinātu vislabāko kvalitāti. Izmērs: 180cm x 65m x 4mm.

Pretestības gumija PTP MICROBAND ar mazās cilpas dizainu ir ideāls, lai veicinātu nelielu kustību amplitūdu un izpildītu fizioterapijas vingrinājumus. Treniņi ar MicroBand pretestības gumijām tonizēs ķermeņi un palielinās muskuļu masu. Gumija piemērota vingrinājumiem, kas veido muskuļus un dedzina taukus.

 

Lieliska dāvana aktīvas ikdienas cienītājiem - vingrošanas paklājs Poise Gym Fit un neoprēna hanteles Tunturi 

Vingrošanas paklājs Poise Gym Fit ir augstas kvalitātes 8 mm komfortabls paklājs - neslīdošs, polsterējošs un izolējošs, viegli kopjams, higiēnisks un ādai draudzīgs.

Hanteļu Tunturi Neoprēna komplektā ir 2 hanteles ar izteikti spilgtām krāsām. Lieliski piemērots jautrākam treniņam. Ideāli izmantošanai mājās dažādu muskuļu grupu stiprināšanai, kā arī ļoti piemērots treniņu aksesuārs aerobikas, vingrošanas vai grupas fitnesa nodarbībām sporta zālē. Rupjais virsējais slānis ir izgatavots no mīkstas gumijas un nodrošina stingru un ērtu saķeri.

 

 

Lieliska dāvana veselīgam dzīvesveidam - masāžas rullis BLACKROLL® STANDARD, pretestības gumija BLACKROLL LOOP BAND (vidēja pretestība) un mazgāšanas līdzeklis Re: claim

Masāžas rullis BLACKROLL® STANDARD ir ideāls instruments pašmasāžas veikšanai un ķermeņa atjaunošanai. Izmantojot BLACKROLL® STANDARD masāžas rulli, ir iespēja uzlabot ķermeņa lokanību,  līdzsvaru un spēku, veicot vienkāršus ikdienas vingrinājumus un pašmasāžu. Tas lieliski noder gan profesionāliem sportistiem, gan dažāda vecuma  un fiziskās sagatavotības cilvēkiem,  kas vēlas uzlabot pašsajūtu.  

Pretestības gumija BLACKROLL® LOOP BAND palīdzēs efektīvi trenēt dažādas muskuļu grupas un uzlabot ķermeņa tonusu. Treniņi ar šīm pretestības gumijām neradīs kairinājumu ādai, jo ražošanā izmantots ir ādai draudzīgs, unikāls, patentēts tekstilmateriāls ar dabisko kaučuku. Izmantojot BLACKROLL® LOOP BANDS elastīgo lentu, īpaši efektīvi var trenēt mazās muskuļu grupas.

Re:claim ir iedarbīgs šķidrais mazgāšanas līdzeklis, kura unikālā formula ir īpaši radīta sporta apģērbiem mazgāšanai 30, 40 un 60 C, kā arī mazgāšanai ar rokām. Re:claim mazgāšanas līdzeklis atbrīvo drēbes no nevēlama aromāta un traipiem, tās kļūst tīras un svaigas. Viena pudele Re:claim līdzeklis ir paredzēts vismaz 10 mazgāšanas reizēm.

 

Dāvana sportistam - MASĀŽAS KOMPLEKTS BLACKROLL® BLACKBOX apvieno vispopulārākos BLACKROLL® vingrošanas/pasmasāžas rīkus vienā komplektā. Daudz izdevīgāk iegādāties šo kompletu, nekā pirkt katru rīku atsevišķi. Ideāls visa ķermeņa vingrināšanai, pasmasāžas veikšanai.

BLACKROLL STANDARD ir īpaši labi piemērots lielākām muskuļu grupām, novēršot muskuļu problēmas un uzlabojot fizisko sagatavotību.

BLACKROLL®DUOBALL 8 cm ir palīgs pašmasāžas veikšanai , kas uzlabo muskuļu atjaunošanos. Tā mērķis ir atvieglot spriedzi muskuļos un samazināt saišu sastiepumus. Lietošana Ilgtermiņā samazina rētaudu saaugumus un saišu sastiepumus.

BLACKROLL®BALL 8 cm ir palīgs pašmasāžas veikšanai , kas uzlabo muskuļu atjaunošanos. Tā mērķis ir atvieglot spriedzi muskuļos un samazināt saišu sastiepumus. Lietošana Ilgtermiņā samazina rētaudu saaugumus un saišu sastiepumus.

BLACKROLL® MINI kalpo kā palīgs atjaunojošai pašmasāžai. Tas samazina muskuļu un savienojošo saišu saspringumu

 

Lieliska dāvana sportiskam cilvēkam! Hanteles Tunturi 4 kg un pretestības gumija PTP Mediband 

Hanteles Tunturi ir 2 hanteļu komplekts no vinila. Ideāli piemērotas visu veidu stiprinošiem vingrinājumiem roku un kāju muskuļiem, vēdera muskuļiem vai plecu un krūšu muskuļiem. Hanteles patīkami un stingri iederas rokā, pateicoties augšējam gumijas slānim. Gumija nodrošina arī samazinātu troksni treniņa laikā un aizsargā metālu.

Pretestības gumija PTP MEDIBAND ir pilates iedvesmots aprīkojums, lai veiktu vairāk nekā 40 vingrinājumus, kas palīdz veidot muskuļus, attīstīt izturību un tonizēt visu ķermeni. MediBand pretestības gumiju var izmantot, lai uzlabotu ķermeņa elastību un palielinātu locītavu kustības / stabilizācijas diapazonu. Pretestības gumija ir īpaši kompakta un ērti pārnēsājama, tāpēc tā var kļūt par lielisku sporta zāles alternatīvu, dodoties atvaļinājumā vai komandējumā.

 

Lieliska dāvana aktīviem cilvēkiem - Camelbak Chute pudele un šalle Buff Infinity Cotton Aqua Stripes

Jaunā Camelbak Chute pudele 0.75l ir ērta lietošanai gan atpūtai dabā, gan garai darba dienai birojā. Izturīga un hermētiska augstas kvalitātes ūdens pudelele.

Šalle Buff Infinity Cotton Aqua Stripes ir kokvilnas Infinity šalle. Stils un krāsas atbilst BUFF cepurēm (Mix & Match).

 

Lieliska dāvana piedzīvojumu meklētājiem - termosa pudele CAMELBAK Chute Mag, mikrošķiedras dvielis Cocoon un nazis-dakšiņa-karote SPORK O BIO

Pudele CAMELBAK Chute Mag Insulated 0.6L ir tērauda dzēriena pudele, kas piemērota gan karstiem, gan aukstiem dzērieniem. Pateicoties vakuumam starp dubultsienām, karstie dzērieni paliek silti līdz 6 stundām un vēsi dzērieni - 24 stundas. Vāciņu ir viegli atvērt pagriežot, un tas nofiksējas ar magnētu uz pudeles vāka, padarot ērtu pudeles uzpildīšanu veiklu un praktisku, tādējādi visu vāku nav nepieciešams atvērt, izņemot mazgāšanas reizes.

Dvielis Mikrošķiedras Cocoon ir īpaši viegls, ātri žūstošs mikrošķiedras dvielis. Mikrošķiedras dvieļa izmērs ir 120cm x 60cm un tas sver vien 150 gramus.

Oriģinālais galda piederums Spork Original BIO apvieno sevī visas nepieciešamās galda piederumu funkcijas, vienlaicīgi esot karote-dakšiņa-nazis.

 

Ja tomēr neviena no šeit esošajām dāvanu idejām Tev nešķita piemērota, dodies uz megango.lv sākumlapu - un atrodi mūsu plašajā sortimentā dāvanu ikvienam! 

Dalīties ar šo ziņu