Kvinoja tiek izmantota pārtikā jau 5000 gadus. Kvinoja tiek iegūta no zālauga, kam ir ēdamas, veselīgas sēklas. Šīm sēklām ir patīkama, riekstiem līdzīga garša, un tās tiek vārītas līdzīgi rīsiem. Kvinoju var lieliski kombinēt gan ar gaļas, gan arī dārzeņu ēdieniem. Vāri kvinoju apmēram 15 minūtes, notecini to sietā un esi gatavs izbaudīt šo ar olbaltumvielām un kalciju bagāto superēdienu! Izmanto kā veselīgu alternatīvu rīsu, kartupeļu un makaronu vietā.
Пакоматы по всей Балтии 2 рабочие дни |
2,99 € |
|
Курьер по всей Балтии 2 рабочие дни |
9,99 € |
|
*бесплатная доставка с 50 € |
Enerģija |
385kcal/1613kJ |
Olbaltumvielas |
14,3 g |
Ogļhidrātino kuriem cukuri |
64,3 g7,1 g |
Šķiedrvielas |
7,1 g |
Taukino kuriem piesātinātie |
5,9 g0,1 g |
Sāls (nav pievienots atsevišķi) |
0,05 g |
Sastāvdaļas: Dabīgā kvinoja. Izcelsmes valsts Peru, fasēta Igaunijā. Uzglabāt sausā vietā, prom no tiešiem saules stariem.
Ценовой диапазон | 0–25 евро |
---|---|
Бренд | ICONFIT |