Kā izvēlēties piemērotāko spilvenu?

Kā izvēlēties piemērotāko spilvenu?

Kā izvēlēties piemērotāko spilvenu?

Spilvens ir svarīgs elements, lai nodrošinātu labu miegu. Tas atbalsta galvu un kaklu, kas ir svarīgi, lai mugurkauls būtu taisns un lai nebūtu sāpju. Ir svarīgi izvēlēties spilvenu, kas ir piemērots gulēšanas pozai.

Kādas ir gulēšanas pozas?

Ir trīs galvenās gulēšanas pozas: uz muguras, uz sāniem un uz vēdera.

  • Gulēšana uz muguras: Ja guļat uz muguras, jums ir nepieciešams spilvens, kas ir vidēji augsts. Tas nodrošinās, ka galva ir uz taisnas līnijas ar muguru.
  • Gulēšana uz sāniem: Ja guļat uz sāniem, jums ir nepieciešams spilvens, kas ir augsts. Tas nodrošinās, ka kakls ir atbalstīts un nav sāpju.
  • Gulēšana uz vēdera: Ja guļat uz vēdera, jums nav nepieciešams spilvens, vai tam ir jābūt plānam. Tas ir tāpēc, ka kakls ir izliekts, kad guļat uz vēdera, un spilvens var radīt diskomfortu, tāpēc iesaka gulēt bez spilvena vai arī izvēlēties plānu spilvenu.

Kā izvēlēties spilvenu?

Kad esat noskaidrojis savu gulēšanas pozu, varat sākt izvēlēties spilvenu. Pievērsiet uzmanību spilvena augstumam, materiālam un formai.

  • Spilvena augstums: Spilvena augstumam jāatbilst jūsu gulēšanas pozai. Ja guļat uz muguras, jums ir nepieciešams spilvens, kas ir vidēji augsts. Ja guļat uz sāniem, jums ir nepieciešams spilvens, kas ir augsts. Ja guļat uz vēdera, jums nav nepieciešams spilvens, vai arī jāizvēlas ļoti plāns spilvens.
  • Spilvena materiāls: Spilvena materiālam ir svarīga nozīme miega kvalitātē. Daži populāri materiāli ir putas, dūnas un lins. Putas ir izturīgas un nodrošina labu atbalstu. Dūnas ir mīkstas un siltas. Lins ir dabīgs materiāls, kas ir elpojošs un neizraisa alerģijas.
  • Spilvena forma: Spilvena formai ir svarīga nozīme miega kvalitātē. Dažas populāras formas ir taisnstūrveida, konusveida un U veida. Taisnstūrveida spilveni ir universāli un piemēroti visām guļošajām pozīcijām. Konusveida spilveni ir piemēroti guļošiem uz sāniem. U veida spilveni ir piemēroti guļošiem uz muguras un uz sāniem.

Kā izmēģināt spilvenu?

Labākais veids, kā atrast pareizo spilvenu, ir to izmēģināt. Izmēģiniet dažādus spilvenus, līdz atrodat to, kas ir jums ērts. Izmēģiniet spilvenu dažādās gulēšanas pozās, lai pārliecinātos, ka tas nodrošina labu atbalstu.

Kā kopt spilvenu?

Spilvenu ir svarīgi regulāri kopt, lai tas būtu tīrs un svaigs. To var mazgāt veļas mašīnā vai tīrīt sausā tīrītavā. Ir svarīgi ievērot spilvena kopšanas instrukcijas, lai tas nezaudētu formu un mīkstumu.

Padoms:

Ja jums ir problēmas ar miegu, mēģiniet pamainīt spilvenu. Iespējams, ka jums nav piemērots spilvens. Izmēģiniet dažādus spilvenus, līdz atrodat to, kas ir jums ērts.

 

Izvēlies sev piemērotāko Smartsleep spilvenu!

Dalīties ar šo ziņu

Related Products