Jaunā Prince Whiteout kolekcija 2018

Jaunā Prince Whiteout kolekcija 2018

Iesākot šī gada Vimbldonas tenisa turnīru, amerikāņu zīmols Prince nāk klajā ar īpašu Whiteout kolekciju ierobežotā daudzumā. Kolekcijā iekļauta eleganta baltas krāsas Prince 100P Whiteout rakete un soma. 2018. gada 28. Jūnijā publicētā Prince Whiteout preses relīze atklāj jaunās kolekcijas konceptu.

Jau desmitiem gadu Prince piedāvā augstākās kvalitātes tenisa aprīkojumu profesionāliem spēlētājiem visā pasaulē. Prince zīmola pārstāvis un Top 20 ATP spēlētājs Lucas Pouille debitēs ar Whiteout kolekciju šajā vasarā Londonā, vecākajā un prestižākajā tenisa turnīrā pasaulē.

 

100P Whiteout rakete radīta piešķirot elegantu baltas krāsas dizainu zīmola populārākajam modelim Tour 100P – raketei, kas paredzēta ideālai spēles kontrolei ar TeXtreme® materiālu, kas nodrošina lielisku spēles sajūtu un komfortu. Tieši TeXtreme® Tour 100P ir Lucas Pouille rakete, kas ļāvusi viņam 2016. gadā ielauzties Pasaules labāko tenisistu Top 17. Ekskluzīvajai Whiteout raketei piešķirta matēta balta apdare, balts grips un kontrastējoši melnas stīgas ar brenda logo “P”.

Pats Lucas Pouille apgalvo: “Es paļaujos uz Prince, kas nodrošina augstākās kvalitātes tenisa raketes. Tas stiprina manu pārliecību, kura nepieciešama, lai spēlētu visaugstākajā līmenī katru reizi, kad izeju uz laukuma. Esmu sajūsmināts spēlēt ar Prince Whiteout raketi šajā turnīrā, tās dizains noteikti konkurē ar Tour 100P.” Ekskluzīvā Whiteout kolekcija tiek izlaista 2. Jūlijā, 2018 un pieejama arī pie mums veikalā.

Prince Textreme® Tour 100P White rakete - pērc te!

Prince Tour Slam 12 Whiteout soma - pērc te!

Dalīties ar šo ziņu