Izveido veselīgu sākumu Jaunajam Gadam!

Izveido veselīgu sākumu Jaunajam Gadam!

Sveicieni Jaunajā Gadā! Jauns gads nāk ar jaunām iespējām un jaunām apņemšanām! Mēs vēlamies būt tavi sabiedrotie, atbalstot tevi ceļā uz veselīgāku dzīves veidu. Ir pierādīts, ka mazi, reālistiski soļi ikdienā var radīt lielas izmaiņas, tāpēc esam sagatavojuši dažus ieteikumus, lai tavas jaunās apņemšanās izdotos maksimāli piepildīt.

  1. Esi reālistisks!
    Viena no galvenajām kļūdām, ko cilvēki pieļauj, sākot jaunus dzīvesveida uzlabojumus, ir pārmērīgs entuziasms, kas pēc dažām nedēļām var pazust kā pirmais ziemas sniegs. Sāc ar maziem un reālistiskiem mērķiem, kuriem ir ilgtermiņa perspektīva. Kaut kas neliels, ko vari tiešām paveikt. Piemēram, 30 minūšu pastaiga 3-4 reizes nedēļā. 1-2 30 minūšu gari treniņi zemā intensitātē.
  2. Izstrādā plānu.
    Plānošana ir atslēga veiksmīgam sākumam un turpinājumam. Izveido konkrētu plānu ar nelieliem soļiem. Tātad nevis stundu gari treniņi 4 reizes nedēļā, bet, ja esi iesācējs, tad sākumā pastaigas un vismaz pāris veselīgas maltītes un tikai tad aktīvāki treniņi. Sastādi plānu un seko tam!
  3. Pieraksti! Ieraksti plānotājā.
    Neatstāj savu veselību novārtā un “sanāca / nesanāca” līmenī. Pieraksti savus mērķus un plānus kalendārā, plānotājā, lai tavas aktivitātes būtu pārskatāmas un lai vizuāli redzi, kas būs jādara. Iespējams, pierakstot jau sapratīsi, ka šauj pār strīpu un aktivitātes jāsamazina. Vai gluži pretēji - jāpapildina ar vēl vienu nodarbību nedēļā.
  4. Izmanto atgādinājumus.
    Modernās tehnoloģijas šajā gadījumā ir tavas sabiedrotās! Iestatiet atgādinājumus savā telefonā, lai atgādinātu par ikdienas mērķiem un veicamajiem uzdevumiem.
  5. Esi elastīgs un izdomā plānu B.
    Dzīve var būt diezgan neparedzama, un ne vienmēr viss notiek tā, kā plānots. Būt elastīgam un izveidot rezerves plānu ir ļoti svarīgi. Ja saslimst tuvinieks, vai darbā ir liels projekts un saproti, ka netiksi uz ieplānoto grupas treniņu vakarā, tad velti vismaz laiku pastaigai un izvēlies vieglākas vakariņas. Esi elastīgs un paveic to, ko reāli tajā dienā vari!
  6. Seko progresam.
    Regulāra progresa uzraudzība ir motivējoša. Pieraksti sasniegto, lai redzētu savu izaugsmi un motivētu sevi turpināt ceļu uz veselīgāku ikdienu.
  7. Apbalvo sevi!
    Neaizmirsti apbalvot sevi par sasniegtajiem mērķiem. Tas var būt kaut kas neliels, taču tas palīdzēs uzturēt motivāciju un priecāties par savu darbu.

Kopā ar Megango ir vieglāk sasniegt jaunās apņemšanās! Mēs ticam tev, un kopā mēs spēsim radīt ilgstošas pozitīvas pārmaiņas. Sāc šo jauno gadu ar apņēmību un pozitīvu attieksmi – veselīgs dzīvesveids ir ne tikai mērķis, bet arī ceļojums!

Dalīties ar šo ziņu