Iepazīsti online labsajūtas studiju WELLNEST STUDIO!

Iepazīsti online labsajūtas studiju WELLNEST STUDIO!
RUBRIKA „Iepazīsti online labsajūtas studiju WELLNEST STUDIO”!

RUBRIKA „Iepazīsti online labsajūtas studiju WELLNEST STUDIO”!

Saruna ar WELLNEST STUDIO dibinātāju Elīnu Vanagu

Šogad uzsākam jaunu rubriku! Iepazīsti treneri, iepazīsti sporta veidu jeb uzzini par dažādiem variantiem un iespējām, kā dzīvot aktīvāk, veselīgāk un sabalansētāk!

Martā vēlamies iepazīstināt jūs ar online labsajūtas studiju sievietēm WELLNEST STUDIO.

Online platformā iespējams izvēlēties sev piemērotāko programmu un izmantot fitnesa treniņus, jogas nodarbības, meditācijas un elpošanas vingrojumus klientam ērtā laikā un vietā.

Wellnest Studio ir pieejamas vairāk nekā 300 nodarbības dažādām vajadzībām un sagatavotības līmeņiem.

Online platformā nodarbības vada 4 pasniedzējas - Pieredzējusī jogas pasniedzēja Kristīne Somere, jogas pasniedzēja Nora Jonāse, Fizioterapeite Alise Janševska un fitnesa trenere un jogas pasniedzēja Elīna Vanaga.

Kāpēc tu dari to, ko tu dari?

Kāpēc tu dari to, ko tu dari?

Esmu uzņēmēja un man patīk attīstīt dažādus interesantus projektus un visu bērnību esmu pavadījusi sporta nometnēs, skrienot karstās pludmales smiltīs, kas ļoti nepatika, un sporta zālēs, jo mani vecāki bija cieši saistīti ar sportu. Man ir bijuši dažādi periodi dzīvē un viennozīmīgi varu teikt, ka vienmēr, vienmēr esmu jutusies labāk tad, kad esmu sportojusi. Sports man palīdz atbrīvoties no trauksmes, iegūt mieru, izsvīst visu negatīvo. Es to pirmkārt daru dēļ sajūtām, nevis dēļ tā, lai mainītu ķermeņa aprises. Manuprāt, sports ir aktīvā meditācija. Man jau sen bija doma par kādu online projektu un kad dažādu apstākļu dēļ bija jābeidz viens biznesa projekts un sākās Covid pandēmija, es diezgan ātri izveidoju online labsajūtas platformu sievietēm, kas Covid aizliegumu laikā palīdzēja palikt gan fiziski aktīvām, gan mentāli un emocionāli stabilākām. Piesaistot vairākas partneres, mēs izveidojām dažādas programmas, kas kopumā nodrošina gan kardio slodzi, spēka treniņus, gan jogas nodarbības un meditācijas. Mēs izveidojām plašu saturu, lai katrs var atrast sev tīkamāko pieeju, pasniedzēju, tempu un to, kas tiešām aizrauj un dod sajūtu, ka kustēties nav jāpiespiežas. Mūsu studijas mērķis ir būt blakus sievietēm, kas zina savas veselības vērtību un kas ikdienā ir gana aizņemtas un labprāt izvēlas online piedāvājumu, ko izmantot mājās, komandējumos vai ceļojumos.

Kas, tavuprāt, ir labs treneris?

Kas, tavuprāt, ir labs treneris?

Pirmkārt jau zinošs savas jomas speciālists. Man ir svarīgi, ka treneris zina, cik svarīga ir dažāda veida slodze un aktivitātes. Cilvēks, kurš spēj viegli komunicēt un atrast kontaktu ar dažādiem cilvēkiem. Mūsu studijas treneres un pasniedzējas maigā veidā iesaista tevi kustībā, jogas nodarbībā vai aktīvā treniņā, jo mūsu kliente ir aizņemta sieviete, kurai ir darbs un ģimene. Viņa ir pieaugusi un viņu nevajag ‘strostēt’, bet inteliģenti palīdzēt saprast, kas un kad ir nepieciešams. Mēs tiecamies pēc labas pašsajūtas kopumā. Lai arī studijā ir programmas, kas tieši mērķētas, piemēram, uz ķermeņa lejasdaļas muskuļiem, mēs vienmēr aicinām klientu ieklausīties sevī, jo, mūsuprāt, ķermenis bieži pasaka priekšā. Trenera uzdevums mūsu studijas gadījumā ir būt par sabiedroto un kopā, trenera vadībā, izvēlēties tādu nodarbību, kā šodien jūtamies.

Kādiem klientiem ir domātas studijas nodarbības?

Kādiem klientiem ir domātas studijas nodarbības?

Mūsu kliente ir sieviete 30+, kas ir aizņemta darbā un kurai visticamāk ir ģimene. Viņa labprātāk izvēlas jogas nodarbību mājās. Ir klientes, kam ir dārzs un kurām ir superīgi hobiji - māksla vai skriešana, piemēram. Ir klientes, kas daudz ceļo vai dzīvo ārzemēs un grib izvēlēties online programmas latviešu valodā. Kopumā mūsu klientes ir 14 valstīs. Ir dāmas, kurām vingrošanā pievienojusies visa ģimene, kas ir tiešām kolosāli!!!

Kam noteikti ir jābūt mājās, lai pievienotos tavām programmām?

Kam noteikti ir jābūt mājās, lai pievienotos tavām programmām?

Principā, es teiktu, ka var pievienoties pat, ja mājās nav nekā, bet ērtāk noteikti būs vingrot uz paklājiņa, tāpēc ieteikšu savus favorītus no online veikala www.megango.lv

Es pati vingroju uz BLACKROLL paklāja. Tas ir ļoti kvalitatīvs un būs labā stāvoklī pat pēc gadiem 5-10. Tas ir pietiekami plāns, lai uz tā var jogot, tas neslīd, kas ir ļoti svarīgi. Tas ir viegli kopjams un uz tā var droši sportot arī ar sporta apaviem: BLACKROLL paklājs

Man ļoti simpatizē šie POISE paklāji, kas atgādina Portugāles ceļojumus un vasaru: POISE paklāji

Un mana jaunākā vājība jeb mīlestība no pirmā acu skatiena ir BAHE produkti vingrošanai mājās: BAHE produkti. Arī pie produkti var noderēt mūsu programmās, taču pats galvenais, manuprāt, ir vienkārši sākt!

Ko darīt, ja gribas vingrot mājās, bet ir ļoti grūti saņemties to darīt pēc garas darba dienas, kad gaida vēl dažādi mājas un ģimenes pienākumi?

Ko darīt, ja gribas vingrot mājās, bet ir ļoti grūti saņemties to darīt pēc garas darba dienas, kad gaida vēl dažādi mājas un ģimenes pienākumi?

Es vienmēr saku, ka svarīgi ir pieiet visam lēni, mierīgi, prātīgi. Vispirms paņem izritini paklājiņu un ieslēdz treniņu vai jogas nodarbību. Paelpo, paskaties, kā jūties šodien. Vai esi trauksmaina un jūti, ka vajag to dabūt ārā no sevis, vai arī trauksme ir emocionāli tik spēcīga, ka nepieciešama maiga jogas nodarbība. Ne vienmēr vajag to treniņu. Ja fiziskā slodze ir pārāk liela, tad vakarā varētu būt grūtības aizmigt. Tas ir tipiski jau vecākiem cilvēkiem, kas nav raduši pie fiziskas slodzes vakaros. Turklāt, mūsu klients ir tiešām aizņemta sieviete, tāpēc esam izveidojuši arī 5-10 minūšu vingrošanas video, kā arī 20-30 minūšu jogas nodarbības vai kardio slodzi. Mūsu kliente ar laiku kļūst ļoti apzināta un spēj ieklausīties sevī un izvērtēt, kas konkrētajā dienā klientei nepieciešams, lai sajustos labi.

Ja tu nebūtu fitnesa trenere un jogas pasniedzēja, ar ko tu nodarbotos?

Ja tu nebūtu fitnesa trenere un jogas pasniedzēja, ar ko tu nodarbotos?

Esmu ļoti dinamiska un spēju iesaistīties dažādos savstarpēji nesaistītos projektos. Pēc izglītības esmu arī mārketinga speciālists un mani ļoti interesē, kā ir tapuši dažādi zīmoli un uzņēmumi. Es arī šobrīd strādāju pie dažādu jaunu projektu attīstīšanas un esošās online studijas uzlabošanas. Ļoti izbaudu radīšanas procesu un jaunu projektu palaišanu savā dzīvē.

Ko tu ieteiktu cilvēkam, kuram ir aizspriedumi pret online treniņu programmām un bailes vingrot mājās pašiem?

Ko tu ieteiktu cilvēkam, kuram ir aizspriedumi pret online treniņu programmām un bailes vingrot mājās pašiem?

Manuprāt, šis ir jau pagājis. Vairāk cilvēki tik ļoti nebaidās, kā agrāk. Mūsu studijā tāpēc ir pieejama arī programma fizioterapeites vadībā, ja cilvēks tā jūtas drošāk. Ir iespēja ar mums sazināties personīgi un izrunāt savas bažas. Es ieteiktu vairāk ieklausīties sevī un iemācīties sajust savu ķermeni un, protams, klausīties trenera norādījumos un viss būs kārtībā! Mūsu moto ir lēni, mierīgi, prātīgi! Tādā veidā cilvēks iemācas sevi pazīst, saklausīt un viss ir kārtībā!

Wellnest Studio Instagram Profiles

WELLNEST STUDIO: https://www.instagram.com/wellnest_studio/

Alise Janševska: https://www.instagram.com/alise.jansevska/

Kristīne Somere: https://www.instagram.com/slowyogalife/

Nora Jonāse: https://www.instagram.com/nora.joga/

WELLNEST STUDIO

Dalīties ar šo ziņu